Банковото приложение за офиси

Един от най-лесните начини да плащаме обедите си в офиса е чрез Revolut. Просто един поръчва, а след това всеки превежда парите без такси, бързо и удобно. И това упражнение може да се прави без комисиони до 10 хил. лева, като не се плащат и месечни такси. Звучи практично и икономично, нали?

Ако не сте чували за банковата система, то ще ви запозная накратко с нея и ще ви кажа коя е новата ѝ функция.

Revolut е глобално финансово приложение, към което може да се присъедини всеки. Разполага и с разплащателна карта, която се изпраща по пощата. С нея може да се тегли и от банкомати. Захранването на сметката става и от други сметки в други банки. Както казах, такси за поддръжка и превод до определени суми няма, само при физическо теглене.

Като потребител на приложението мога да кажа, че употребата му е максимално улеснена, а предимствата са големи. Може да се използват плащания в чужбина с директно изчислен оптимален курс на валутата. Също има отстъпки при пазаруване в редица обекти.

Но с какво още изненадват?

От началото на пролетта стартира ранната версия на проекта Revolut Ultra. Тя е премиум програма, до която ще имат достъп първоначално само хората с по-висок план. След това всеки ще може да достъпи до нея, но ще се изисква капитал. Функцията на Revolut Ultra ще бъде да улеснява връщане на пари с партньорски мрежи, осигуряване на достъп до летищни салони и парични инвестиции. Тук вече се вдига нивото и може би от употреба от отделни служители във фирми, може да се каже, че това е програма за шефове и хора със сериозен капитал. Пожелавам ви да стигнете до там!

Google+ Comments