Бизнесът и социалните мрежи

social В началото към социалните мрежи се подхождаше изключително и само за забавление и свързване с близки и познати от целия свят. След като набраха скорост обаче, големите брандове и марки не пропуснаха възможността да популяризират името и бизнеса си благодарение на Facebook, LinkedIn, Google+, Twitter, Pinterest и т.н.

Социалните платформи съсредоточиха властта изключително върху потребителя: неговият глас може да бъде чут от милиони само с един клик на мишката, неговата позиция е значима и важна. Комуникацията в интернет никога не е била толкова лесна и достъпна, клиентите никога не са били толкова близо, както сега.

Social Media Logotype Background

Ако и вие се занимавате с бизнес, но все още не сте се потопили в необятния свят на Фейсбук и компания, побързайте, защото с или без вас, името/ продуктът/ услугата ви присъстват в онлайн пространството и биват дискутирани. Също толкова важно е да не забравяте, че присъствието в социалните мрежи следва общата маркетингова концепция, така че помислете какъв човешки, технически, времеви и финансов ресурс може да отделите за целта.

Успех и креативност в начинанието!

Google+ Comments