CrediNet и модерният начин за бързи кредити

CrediNet е продукт, който предлага бързи потребителски кредити, съобразен със съвременните тенденции и начин на живот. Чрез услугата можете бързо и лесно да заявите своя заем онлайн, като изберете сумата, която искате да заемете, както и периода, за който имате възможност да изплатите кредита си. Парите получавате по сметка, в офис на MicroCredit или в офис на EasyPay.

Живеем във време, което се владее от технологиите. Днес можем да направим почти всичко през телефоните си, а научно-фантастичните филми, които ни представяха видео-разговорът като нещо едва ли не свръхестествено, са нашето досадно ежедневие. Технологиите са навлезли толкова дълбоко в бита ни, че дори ни е трудно да си спомним времето преди всичките видове устройство, умни телефони, таблети, телевизори, часовници и прочие.

В днешно време правим всичко онлайн – поръчваме дрехи, храна, предмети, гледаме новини или участваме в конференции, дори се обучаваме онлайн, подаваме данъчната си декларация, следим осигуровките си и пенсионния си фонд, купуваме акции и валути, проучваме медицински лица, хотели, курорти.

Ето защо продукт като онлайн кредити CrediNet  беше особено необходим, за да отговори на забързаното ежедневие на потребителите, както и на съвременните тенденции на времето, в което живеем.

Услугата предлага финансова помощ от 200 до 3000 лева за период от 3 до 12 месеца. Не се изискват поръчители, а за одобрението е необходимо само лична карта. Документацията е сведена до минимум като се попълва онлайн форма, а сумата се получава по сметка, в един от 70-те локални офиса на MicroCredit из цялата страна или в офис на EasyPay.

Изплащането на заетата сума може да се осъществява отново в офиси на EasyPay, MicroCredit или по банков път, а при заплащане на административна такса имате право на кредит без лихва за период от 30 дни.

С навлизането на CrediNet на пазара бързите кредити навлязоха в новото хилядолетие.

Google+ Comments