Имате ли нужда от пари на заем?

Много български семейства попаднаха в сериозна финансова дупка, а помощ не се виждаше никъде на хоризонта. Така у нас се разви в кратки срокове изключително гъвкавия пазар на бързи кредити, които днес държат лидерска позиция по брой на отпусканите заеми в страната.

Най-често хората прибягват до бързи кредити, когато имат нужда да платят за някоя от следните дейности:

Лечение на болен член от семейството с неотложен характер
Погасяване на високите сметки за ток или парно
Плащането на данъци
Плащане за изгодна почивка в последния момент
Ремонт на автомобила или жилището
Покупка на най-различни услуги – например плащане за курс на обучение
И т.н.

У нас вече има доста механизми, които ефективно отговарят на потребителските ни нужди. Всъщност един от секторите с най-бурно развитие поради ред причини, като силната конкуренция и финансовата криза е именно този за отпускането на пари на заем на граждани под формата на бърз кредит.

Скоростната процедура подтикна много хора да пренебрегнат банковите организации и да потърсят спасени в небанковите такива. При тях пари на заем се отпускат чрез предоставяне на минимални данни, най-често само тези от вашата лична карта. Не се налага и да представяте други документи или гаранции по вашия заем.

Одобрението и парите идват най-често до час след като сте кандидатствали и вие имате възможност да покриете разхода, за които те са нужни още същия ден. Гъвкавата политика на кредитните компании продължава да се развива и днес дори лихвите им са изключително близки до тези на банките.

Предоставя се и възможност да подадете заявление за пари на заем през интернет. Това до голяма степен улеснява ангажираните хора, които не могат да си позволят да не са на работното си място в средата на работното време. Според мен, вземането  на бърз кредит носи спокойствие и донякъде облекчение…

Google+ Comments