Какво е вашето послание?

Не е лесно да се преборим с конкурентите на бизнес сцената. Знаем, че да ръководиш фирма не е никак лесно и постоянно трябва следиш новините в твоя бранш и да внимаваш нещо да не се обърка по пътя ти към успеха.

Един от най-използваните начини да останеш незабелязан и да изпъкнеш сред останалите е рекламата. Няма как да отрека, че тази дейност през последните години се развива бурно и ставаме свидетели на не една и две креативни и качествено осъществени идеи. Разровете се малко из чуждестранните сайтове и ще видите, че има какво ново да научите по темата.

postКолкото и средства да отделяте за реклама обаче и колкото и иновативни да се стараете да бъдете, нека ви кажа следното: Никога не забравяйте да обръщате внимание на посланието, което изпращате. То е вашето съобщение към хората и трябва да е ясно, общодостъпно и обвързващо. Вижте тази реклама например. Не изглежда сложна що се отнася до дизайн. Освен това спирките на автобусите са къде-къде по-евтина платформа да се рекламирате в сравнение с телевизията например. Изглежда толкова просто, а същевременно е трогателно и прави впечатление. Да споменавам ли женската суета и склонност на дамите винаги да се оглеждат и да проверяват прическата и грима си? В моите очи тук рекламодателите перфектно са си свършили работата, а посланието за персонализири писма на Australia Post е повече от очевидно.

Знаете ли какво е вашето послание обаче и изпращате ли го правилно?

Google+ Comments