Мур Стивънс Булмар – нашият ключов партньор

Помолиха ни да напишем отзив за отношенията си с въпросната компания, ние решихме да напишем препоръка 🙂

Мур Стивънс Булмар е консултантска, счетоводна и одиторска компания, създадена през 1996г. от Емил Попов. Фирмата предлага широка гама от услуги, сред които данъчни консултации, одиторска дейност, пейрол, виртуален офис , доверителни услуги и застрахователно обслужване.

Работим с Булмар от 2003г., и сме много доволни от предоставяните услуги. Там работят истински професионалисти – счетоводители, консултанти и други. С времето успяха да привлекат и най-важните кадри при себе си, а в момента дори си създават нови, чрез създадената от тях школа за счетоводители „Булмар Колидж”.

Наскоро Мур Стивънс Булмар се присъедини към глобалната счетоводна компания Kreston International и съответно промени името си на Крестън Булмар. Качеството на услугите обаче, далеч не е променено, а си остава може би най-високото в България.
Много пъти сме получавали изключително ценни съвети от г-н Попов и други представители на компанията. Спасявали са ни от толкова проблеми, спестили са ни толкова пари със счетоводната си игра, помагали са ни с правни, одиторски и други консултации.

Без тяхното съдействие нашите финансови начинания и услуги просто не биха могли да сработят на практика. Радвам се, че още в началните си години в бизнеса успяхме да срещнем точно тази фирма и да изградим едно толкова дълготрайно и пълноценно партньорство.

Препоръчваме Мур Стивънс Булмар като един изключително коректен, надежден и сигурен партньор. Можете да се доверите на професионалистите от компанията и да бъдете сигурни, че ще успеят да ви помогнат и за най-трудния проблем в сферата на счетоводството, а и не само.

Google+ Comments