Ремонт и нова гаражна врата

remontЗдравейте, приятели! Днес ще ви се похваля за две неща – ремонтът, който извърших вкъщи в последните топли дни преди есента и чисто новата ми гаражна врата, която е с дистанционно и много й се радвам!
По принцип по това време на годината правим вътрешен ремонт у дома и тази есен също не беше изключение. В спалнята сменихме тапетите, в хола пребоядисахме, кухнята също мина сериозно освежаване. Сменихме плочките в банята и си даже си монтирахме ново удоволствие – вана 🙂 Ако сега пишеше съпругата ми щеше да ви се похвали с нея, но за мен по-важна е вратата на гаража. А тя именно е секционна – отваря се на части по релси, прилепени към тавана и то дори не чак толкова шумно.
Марката на вратата е Secdoor, а самата врата е произведена в Италия. Задвижването пък идва от Германия – Marantec. Мои приятели ме посъветваха да не се лъжа по евтините китайски алтернативи, защото почти винаги излизали по-скъпо, и реших да последвам съвета им. Вратата е с пет години пълна гаранция, което за мен беше доста ключово условие.
И така – таз година ремонт и нов гараж, а да се надяваме другата година и по-луксозно возило, което да прибирам вътре 🙂 Засега не само се задоволявам, но съм и много доволен от нововъведенията вкъщи. Най-вече се развам и че целият ремонт мина успешно, с по-малко проблеми и нерви от друг път, но опитът и доброто планиране си казаха думата, за което мога само да поздравя и да се гордея с споловинката си :))

Google+ Comments